Sunday, Jun 17, 2018
HomeАНТИСТРЕСПатувањеФото: Подводен ресторан за спектакуларно доживување

Фото: Подводен ресторан за спектакуларно доживување

Подводен ресторан на Малдивите нуди прекрасно доживување. Ресторанот Subsix се наоѓа шест метри под површината на водата и е оддалечен 500 метри од копното, а се наоѓа во рамките на ресортот PER AQUUM. Илјадниците школки кои висат на таванот и креираат изглед на бранови уште повеќе го засилуваат посакуваниот ефект и им подаруваат на посетителите несекојдневно подводно доживување.
pool1
Овој подводен ресторан на Малдиви им овозможува на обожавателите на егзотичниот океански свет да им се воодушевуваат на длабочините на Индискиот Океан, додека уживаат во вкусни специјалитети.
pool2
pool3
pool4