Monday, Jun 25, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеФото: Пајак крена полициско возило

Фото: Пајак крена полициско возило

pol

Ваква слика не се гледа често. Во скопски Аеродром пајакот крена полициско возило кое било непрописно паркирано. Фотографиите многу брзо се проширија на социјалните мрежи. Дали правилата почнале да важат за сите?
pol2