Thursday, Apr 27, 2017
HomeДЕНЕШНАСкопјеФото: Олимписки базен реновиран и со нова цена

Фото: Олимписки базен реновиран и со нова цена

Олимпискиот базен во Скопје по долги години е реновиран, но има и нова цена. Базенот доби нови градеробери и туш кабини. Реновирана е и летната тераса, а со платен билет следува и лежалка. Новата цена изнесува 250 денари.
olimp-2 terasa bazen