Saturday, Jul 4, 2020
HomeФЕР ПЛЕЈФаулФото: Олимпијадата се „пресели“ во метро, стар дедо го импресионираше Рио

Фото: Олимпијадата се „пресели“ во метро, стар дедо го импресионираше Рио

dedo rio

Вообичаено станувате на постари луѓе во јавен превоз. Ако налетате на овој 68 годишен дедо и му понудите столче, ќе ви покаже дека вушност вас ви треба столчето. Дедото бил со својот внук во посета на Рио, а кога му понудиле столче во метрото ги изненадил Бразилците со својата агилност.
dedo rio 1
Фотографиите што ги направил неговиот внук се жив доказ дека Вејн не го промашил ниту градот, ниту времето, но секако салата, зашто ако некаде требало да биде, тоа е олимпиското село.