Wednesday, Aug 4, 2021
HomeРЕФЛЕКТОРДизајнФото: Никој не остана рамнодушен – Јована Стојменовиќ блесна во венчаница

Фото: Никој не остана рамнодушен – Јована Стојменовиќ блесна во венчаница

Јована Стојменовиќ како и секогаш прекрасна во најновите модни креации. На свеченото отворање на Саемот за венчавки, популарниот дизајнери и модни куќи ги претставија своите модели, кои ги носеа познати личности. Дизајнерката, Антонија Ристовска својата креација и ја довери на познатата водителка на утринската програма, Јована Стојменовиќ која плени со својата харизма, топол глас и восхитувачки изглед.
jovana stojmeenovic 2

jovana stojmenovic 1

jovana stojmenovic 3

jovana stojmenovic 5

фото: Убавина и здравје