HomeДЕНЕШНАРепубликаФото: Невремето остави пустош во Тетовско

Фото: Невремето остави пустош во Тетовско

Ден по невремето во тетовските села сликата е ужасна. Неколку лица се водат како исчезнати, а надлежните мака мачат да ги извадат потрупаните жртви. Невремето остави пустош на улиците. Потрупани возила, срушени куќи, камења, паднати дрвја. Властите изразија сочуство до семејствата на жртвите и рекоа дека ќе ги преземат сите мерки за обештетување на штетите предизвикани од поплавите.
poplava1novo

poplava2novo

poplava3novo

poplava4novo

poplava6novo

poplava8novo

poplava9novo

poplava10novo

poplava11novo

poplava12novo

poplava13novo

poplava14novo

poplava15novo

poplava16novo

poplava17novo

poplava18novo

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com