Thursday, Apr 19, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаФото: Луѓе ѕверови – искасапиле волци и ги оставиле да висат на среде пат

Фото: Луѓе ѕверови – искасапиле волци и ги оставиле да висат на среде пат

volk1

Доказ дека човекот е поголем ѕвер од ѕверовите. На патот од езерото Младост накај селото Слп, оставени се мртви волци да висат на дрвјата покрај патот. Вознемирувачките фотографии ги направи Ване Михајловски кои вели дека се работи за волчица со мали волчиња. Факт е дека волците прават штета во велешките села, но искасапени волци на среде пат (на кој поминуваат и деца) е крајно нехумано и ѕверско однесување.
volk

volk2

volk3

volk4

volk5

Не е дозволено преземање на содржината на Позитив.мк без дозвола на редакцијата, освен со линк до конкретната страница.