Friday, Sep 18, 2020
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Фото) Колку всушност е топло во Аризона

(Фото) Колку всушност е топло во Аризона

594e5a29b64a3_X2Cn4ZU__700

Жителите на Аризонаа постираат слики по социјалните мрежи за да покажат колку всушност е топло таму.

594e5c60d50fe_rjeodyryp45z__700 876997932012060672-3-png-594e6d9020506__700 877588518691676160-png__700 877589029075640321-png__700 hot-arizona-phoenix-heatwave-high-temperature-melting-3-594e601904054__700 hot-arizona-phoenix-heatwave-high-temperature-melting-4-594e6179ee50f__700