Friday, Apr 20, 2018
HomeАНТИСТРЕСПатувањеФото: Кафуле инспирирано од Breaking Bad отворено во Истанбул

Фото: Кафуле инспирирано од Breaking Bad отворено во Истанбул

Серијата Breaking Bad била инспирација на еден соственик на кафуле во Истанбул. Наместо досаден, секојдневен ентериер, Дениз Косан решил да сoздаде лабораториска атмосфера, која ќе содржи научни елементи на секој чекор. Новоотвореното „Волтер кафе“ е сосема во духот на култната серија – од машините за мелење на кафе до облеката на оние кои ве послужуваат. Ако заминете во Истанбул, не заборавајте да го посетите.
bb
bb2
bb3
bb4