HomeАНТИСТРЕСШтосноФото: Има компјутер, жолт е од јапонските

Фото: Има компјутер, жолт е од јапонските

14456749_1596802503695007_2120015398_o

На пазар во една скопска населба е оставен монитор од компјутер кој многу добро потсетува на скечот на К-15 кој датира од 90-тите со продавање компјутери баш на пазарска тезга. Цената на овој нов компјутер не ја знаеме, но со оглед на тоа дека е жолт сигурно е „јапонски“.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com