Tuesday, Apr 24, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаФото: Гори фабрика за мебел на влезот во Струга

Фото: Гори фабрика за мебел на влезот во Струга

Голем пожар избувна во фабрика за мебел на влезот во Струга. Целиот објект е во пламен. Во моментов, две екипи на противпожарната бригада и голем број на граѓани се обидуваат да го изгаснат огнот. Информации за повредени се уште немаме, а не се знае ниту причината за настанување на пожарот.
pozar1nov

pozar2nov

pozar3nov

pozar5nov

pozar6nov

pozar7nov