Friday, Apr 20, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеФото: Голем пожар беснее на Трета македонска бригада

Фото: Голем пожар беснее на Трета македонска бригада

Голем пожар беснее на Трета македонска бригада. Пожарот зафати неколку објекти кои во моментов се во пламен. Штотуку пристигна полиција на лице место, а на пожарникарите имаат голем проблем да пристапат до местото поради тесните улици. Само едно мало противпожарно возило се обидува да го изгасне огнот. Читател на порталот ЗаСе.мк ги испрати фотографиите.
pozar3

извор:ЗаСе