Thursday, Mar 22, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаФото: Екстремен велосипедизам на тетовските улици

Фото: Екстремен велосипедизам на тетовските улици

tetovonov

Овој Тетовец е навикнат на екстремни услови или е еколошки најосвестената личност во земјава. Забележан е вчера вечер во Тетово пред Шарена џамија. Со својот велосипед им пркоси на снегот и ветерот. Секоја чест за храброста. Дали вие би го одбрале велосипедот за превозно средство на овие временски услови?

tetovo2nov tetovo1nov