Thursday, Apr 26, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеФото: Дупка проголта камион во Црниче

Фото: Дупка проголта камион во Црниче

dupka-520x299

Големо внимание предизвика оваа фотографија која ја сподели жител на Црниче, каде се гледа како речиси целото тркало од камионот е пропаднато во една дупка. Според тамошните жители, станува збор за дупка во непосредна близина на шахта, а причината е неквалитетното тампонирање околу отворот на шахтата и обилните врнежи.

Фото: Нова Македонија