Monday, May 21, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈТенисФото: „Аут“ за австралиските организатори кои го утнаа името на Ноле

Фото: „Аут“ за австралиските организатори кои го утнаа името на Ноле

Еден од најпрестижните тениски турнири во светот стартуваше со невиден кикс. На огромно пано на самиот терен стоеше името на петкратниот освојувач на Австралија Опен – со една буква повеќе. Наместо Новак, задолжената личност за натписот напишала Новацк Ѓоковиќ.

Тенисерот не се огласи со никаква критика поврзана за натписот, па очигледнот ваквиот лапсуз на организаторите е опростлив.

novak djokovic