Thursday, Dec 14, 2017
HomeДЕНЕШНАФедерик Џон Наил во работна посета на македонското Собрание

Федерик Џон Наил во работна посета на македонското Собрание

Потпретседателот на парламентот на  Нов Јужен Велс, Австралија Федерик Џон Наил.

Денеска ќе пристигне во работна посета на македонското Собрание.

Предвидено е да се сретне со со Антонијо Милошоски, потпретседател на Собранието на Република Македонија и претседател на Комисијата за надворешна политика и со членовите на Комисијата, а предвидена е и средба Илија Димовски, претседател на Пратеничката група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Австралија и со членовите на Пратеничката група.