Friday, Apr 20, 2018
HomeГИГА БАЈТСмартфонFacebook е новиот сопственик на MSQRD

Facebook е новиот сопственик на MSQRD

app

 

Глобалната социјлана платформа е новиот сопственик на „Masquerade“, апликација наменета за уредување на фотографии. Апликација содржи филтри за правње на интересни фтографии, а најзабавната е тоа што може да се сменат и лицата на фотографијата. До сега корисниците имаа на раполагање надворешни сервиси  со кои ги уредуваа сликите а од сега тоа ќе може да го направат директно преку „Masquerade“.–„—-„Возбудени сме од здружувањето со Facebook, ќе можеме да ја направиме технологијата достапна до повеќе луѓе.“

„ Со Facebook ќе можебе да допреме до луѓето како никогаш порано. За почеток ќе можеме да ја понудиме технологијата на 1,6 милијарди корисници на социјалната мрежа. На волкав голем број на корисници, не помислувавме никогаш“, вели тимот зад Masquerade.