HomeГИГА БАЈТСмартфонFacebook ќе ве принуди да го заборавите мобилниот сајт за пораки

Facebook ќе ве принуди да го заборавите мобилниот сајт за пораки

Facebook и понатаму продолжува да ја наметнува својата волја врз корисниците на смартфони принудувајќи ги за допишување да ја инсталираат мобилната апликација Messenger.

fb messenger mobile site

Најновата тактика предвидува блокирање на пораките на мобилниот сајт на Facebook, па така за да се допишувате ќе мора да инсталирате Messenger. Претходно пораките беа укинати и во главната апликација на Facebook.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com