Friday, Mar 23, 2018
HomeГИГА БАЈТСмартфонЕве како да добиете екстра батерија и меморија за iPhone

Еве како да добиете екстра батерија и меморија за iPhone

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus

iPhone телефоните се одлични за работа и комуникација, но имаат неколку ограничувања како висока цена за моделите со поголем мемориски капацитет и недостигот на надворешна меморија. Тука на помош доаѓа додатокот MemoriesCable кој ќе ви обезбеди дополнителни 128 GB простор за сите ваши слики или песни.

memoriescable-2

MemoriesCable за iPhone може да се користи и како преносен USB кабел за полнење на батеријата од лаптоп или друг електронски уред од каде може да влечете енергија, како и за синхронизација со надворешни уреди за мултимедија. MemoriesCable работи и со Touch ID скенерот за отпечатоци за обезбедување на податоци, а наскоро ќе биде пуштен во продажба со цена од околу 50 долари.

Извор: telefoni.mk