Sunday, Jun 17, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаЕлена Петреска со нова песна и спот

Елена Петреска со нова песна и спот

elenaaa

Пејачката Елена Пeтреска  ќе ги изненади сите обожаватели со вистински летен хит.

Промоцијата на нејзината најнова  темата ,,Ајде врати се” ќе се случи   вечерва со почеток во 19 часот и 30 минути  во  Temple City Cafe.   Станува збор за песна во денс-хаус стил, авторско дело на Јован Јованов (музика и аранжман),  и Елвир Мекиќ( текст) . Видео спотот е сниман на Градкса плажа во соработка со ,,Фабрика продукција”

ELENA 2

Елена Петреска е реномиран музичар кој  веќе долги години опстојува на македонската музичка сцена.