Sunday, Jun 17, 2018
HomeДЕНЕШНАПолитикаЕкстерно тестирање за Владата порача мачката на Ванхауте

Екстерно тестирање за Владата порача мачката на Ванхауте

По вчерашната жестока собраниска дебата меѓу пратениците од власта и опозицијата за екстерното тестирање на својот препознатлив начин коментираше белгискиот експерт за спроведување на договорот од пржино Питер Ванхауте. Тој на неговиот твитер профил напиша, „ајде да воведеме екстерно тестирање за владата“.