Monday, Mar 19, 2018
HomeДЕНЕШНАЦрна хроникаЕксплозија на бомба во Топанско, нема повредени

Експлозија на бомба во Топанско, нема повредени

Вчера во населбата Топанско поле била активира рачна бомба пред домот на познат бизнисмен, а од експлозијата настанала помала материјална штета без последици врз луѓето. Куриозитет е што во близина живее и вицепремиерот Муса Џафери. По експлозијата екипа на МВР направила увид и ќе се обиде да открие кој и зошто ја активирал бомбата.