Saturday, Jun 6, 2020
HomeГОВОРНИЦАСатираЕксклузивно видео – Вака секташите ја газеле програмата на ВМРО-ДПМНЕ

Ексклузивно видео – Вака секташите ја газеле програмата на ВМРО-ДПМНЕ

sektas programa vmro

По интервјуто на Никола Груевски за Телеграф во кое откри дека соросоидите вршеле секташки обуки за демонстранти кои требале да скокаат на маса и да ја газат програмата на ВМРО-ДПМНЕ, се појави и ексклузивно видео во е прикажан токму „секташот“ Александар Дојранлиев фатен во актот на соросов транс.