Wednesday, Apr 25, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеЕкипите на град Скопје расчистуваат по невремето

Екипите на град Скопје расчистуваат по невремето

Од кабинетот на град Скопје соопштија дека по вчерашното неповолно време со дожд и ветер нивните екипи се излезени на терен за расчистување на паднати гранки и шут кои може да ги блокираат улиците и приодите. Предизвикани се мали материјални штети со повеќе паднати дрва.