Friday, Mar 23, 2018
HomeДЕНЕШНАЦрна хроникаЕдно момче се удави во Дојранско езеро

Едно момче се удави во Дојранско езеро

Во водите на Дојранското Езеро вчера околу 15 часот се удави момче кое со  уште  двајца другари се возело на педалинка. Несреќата се случила откако тројцата паднале од педалинката, а 29 годишното момче од  Пехчево не знаело да плива.