HomeАНТИСТРЕСЕдна од најслатките работи кои некогаш ќе ги видите (ВИДЕО)

Една од најслатките работи кои некогаш ќе ги видите (ВИДЕО)

И покрај тоа што понекогаш делуваат прилично симпатично и мило, поларните мечки се многу опасни предатори. Сепак, овој во Черчил во канадската провинција Манитоба не бараше оброк кога седна до едно кученце. Дејвид Де Мојлс, кој ја направил оваа снимка, не бил сигурен што ќе се случи кога видел дека голема поларна мечка му се приближува на кучето врзано со ланец.

Иако го очекувал најлошото, се случило нешто потполно спротивно, односно нешто навистина прекрасно. Поларната мечка се доближила до кучето и започнала да го гали по главата. Се чини дека некогаш и на поларните мечки и е потребна прегратка и пријател.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com