HomeДЕНЕШНАСкопјеДвоглав орел „долета“ во Топанско Поле

Двоглав орел „долета“ во Топанско Поле

На улицата Лазо Трпковски во Топанско Поле, поточно на кружниот тек во ова населба што под надлежност на град Скопје денеска се постави „Двоглав Орел“. Прославата за поставување на двоглавиот орел на постамент планирано е да се одржи во вторник.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com