HomeАНТИСТРЕСШтосноДве жени демолираа паркинг и се степаа меѓу себе (ВИДЕО)

Две жени демолираа паркинг и се степаа меѓу себе (ВИДЕО)

20161201170248

Две жени во Калифорнија најпрво се испотепаа меѓу себе излегувајќи од супермаркет, а кавгата ја продолжија со нивните џипови со кои целосно го демолираа паркингот.

Се чинеше дека тоа не им е доволно па продолжија со тотален карамбол судирајќи се со возилата. Полицијата гледајќи ја видео снимката посочи дека ќе поведе истрага бидејќи големиот инцидент никој не го пријавил кај нив.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com