Monday, Jun 18, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаДури се полага нема да се снима, автошколите послушани

Дури се полага нема да се снима, автошколите послушани

vozacki ispit

Барањето на автошколите да се одложи одлуката за снимање на кандидати при полагање на возачкиот испит е одобрени и Владата на Република Македонија реши оваа мерка повторно да биде ставена на разгледување. avtoskoli protestГлавната причина за протестот на автошколите се високите трошоци кои би паднале на товар на кандидатите, како и можното нарушување на приватноста. Затоа и блокирањето на „Илинденска“ пред седиштето на Владата ќе биде прекинато.