Sunday, Jun 17, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеДрски кражби на кучиња, украдено шарпланинче од двор во Ѓорче Петров

Дрски кражби на кучиња, украдено шарпланинче од двор во Ѓорче Петров

13662381_10207922822723270_1548236553_o

Голем број на граѓани се жалат дека често се случува крадци да им влезат во дворовите и да им ги украдат расните кучиња додека се мали.

13646707_10207922801082729_2049290158_o

Овој пат до редакцијата на pozitiv.mk ни пристигна информација од жители на Ѓорче Петров чиј тримесечен шарпланинец е украден од нивниот дом во близина на стара 5-ка на главната улица.

13632880_10207922806122855_2027698510_o

Тие апелирираат доколку некој има информации за кученцето да ги извести во надеж дека ќе си ги вратат шарпланинецот.

Број за контакт 070248698.