HomeАЈНШТАЈНИЈААтласДрон видео: Ајкули растргнуваат кит

Дрон видео: Ајкули растргнуваат кит

Туристи во „Заливот на ајкулите“ успеаја да снимат импресивно видео со дрон од јато на тигрести ајкули кои целосно растрнуваат Грбав кит. Оваа локација во Австралија е една од најбогатите со големи морски животни и ваквите глетки не се ретки.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com