HomeГИГА БАЈТХај текДознајте како целосно да исчезнете од интернетот засекогаш

Дознајте како целосно да исчезнете од интернетот засекогаш

Ако сакате да се исклучите од виртуелните социјални мрежи, тогаш имаме решение за вас. Сите профили можете посебно да ги деактивирате, но ако сакате да го направите тоа одеднаш, имате на располагање сервис, кој со неколку кликови прави да исчезнете од интернет.

Шведските девелопери Вил Далбо и Линус Унебак креирале сервис за деактивација на било кој ваш интернет профил. Се што треба е да кликнете на Deseat.me, да се логирате со вашиот Google профил и треба само да одберете од каде сакате да ве снема.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com