HomeГИГА БАЈТДознајте ги пасвордите на сите аеродромски Wi-Fi мрежи низ светот

Дознајте ги пасвордите на сите аеродромски Wi-Fi мрежи низ светот

Повеќето модерни аеродроми нудат бесплатен пристап до нивните Wi-Fi интернет мрежи со тоа што дел се ограничени временски, а други се ограничени само за патниците. Затоа блогерот Анил Полат успеал да креира интерактивна мапа со сите аеродроми и нивните мрежи.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com