Tuesday, Jun 2, 2020
HomeФЕР ПЛЕЈТенисЃоковиќ слави роденден пред турнирот, ќе слави ли и на Френч Опен

Ѓоковиќ слави роденден пред турнирот, ќе слави ли и на Френч Опен

novak gjokovic torta

Тенискиот ас Новак Ѓоковиќ го прослави 29-от родеден пред почетокот на елитниот турнир Роланд Гарос, а му беше приредено и пријатно изненадување со голема торта од тениски терен. Дали славеничкото расположение ќе продолжи ќе зависи од неговата форма на турнирот кој се игра на земја и е најпосакуван за србинот бидејќи му недостасува титулата од Френч Опен.