HomeРЕФЛЕКТОРФилмДизни ќе снима акциона реална верзија на Кралот лав

Дизни ќе снима акциона реална верзија на Кралот лав

Дизни по огромниот успех на Книга од џунглата сака да го искористи истиот рецепт на адаптација на анимацијата со новите 3Д технологии и да сними „реалистична“ верзија на хитот од 90-тите Кралот лав.

jon-favro-simba

Како што децата во Македонија најдобро го знаат „Симба“ би требало да започне да се снима на почетокот на следната година, а за режисер се посакува повторно да се ангажира Џон Фавро кој направи огромни успеси со Iron Man, The Jungle Book, Chef и други филмски остварувања.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com