HomeАНТИСТРЕСШтосноДиректор на своите вработени ќе им подари станови, накит и автомобили!

Директор на своите вработени ќе им подари станови, накит и автомобили!

Директор кој води исклучително успешна компанија за извоз на дијаманти во градот Сурат, Савијибхаи Џолакиа, објавил дека ќе потроши шест милиони фунти како на своите верни работници ќе им се заблагодари на вредниот труд во текот на последните пет години.

„Наша цел е на секој од нашите вработени да им овозможиме да имаат свој стан и автомобил во следните пет години. Затоа почнавме да делиме автомобили, куќи и накит уште сега“, рекол Џолакиа, сопственик на „Hare Krishna Export“ кој има вкупно 5 500 луѓе вработени .

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com