Saturday, Jun 16, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈФаулЏердан Шаќири потврди: македонските полицајци се фотогенични

Џердан Шаќири потврди: македонските полицајци се фотогенични

Напаѓачот на Интер Џердан Шаќири, застанат од македонската полиција на пат кон Косово бил изненаден кога наместо возачка и сообраќајна дозвола од него било побарано „селфи“. Полицајците откако приметиле кој застанува со своето Порше наместо документи добиле по една слика и автограм. Професионално или не, фер према другите возачи или не, тие ја искористиле ситуацијата за да се сликнат со одличниот играч.