Sunday, Jun 17, 2018
HomeСТУДЕНТУМДенеска е Светски ден на младите

Денеска е Светски ден на младите

Со интерактивни работилници и панел дискусија денеска во Младинскиот културен центар ќе биде одбележан Светскиот ден на младите. Одбележувањето се организира во рамки на Youth Voice кампањата Y-PEER во соработка со Националниот младински совет на Македонија и Balkan Action 2015. Настанот е поддржан од Фондот за население и Програмата за развој на Обединетите нации.