HomeНиз објективотДемонстрантите запалија факели пред собрание на протестот за поддршка на СЈО (ГАЛЕРИЈА)

Демонстрантите запалија факели пред собрание на протестот за поддршка на СЈО (ГАЛЕРИЈА)

3

Граѓаните денес за време на протестот кој започна во 17 часот со цел поддршка на Катица Јанева запалија факели пред собранието. Погледнете дел од атмосферата на протестите:

1

2

4

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com