HomeРЕФЛЕКТОРМузика„Cold Water“ сега има два спота

„Cold Water“ сега има два спота

Членовите на составот „Major Lazer“ го претставија вториот спот за својата песна „Cold Water“, која ја снимија во соработка со Џастин Бибер и данската пејачка Мо. Како и во претходниот спот, ни во моментално актуелниот нема ни трага од Џастин Бибер и Мо.

„Major Lazer“ неодамна го објави и првиот спот за песната „Cold water“ кој е сочинет со видео-снимки од возбудливата турнеја.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com