Friday, Apr 20, 2018
HomeИздвојувамеЧуден миленик во центарот на Скопје

Чуден миленик во центарот на Скопје

Непоканет гостин стана домашно милениче. Во центарот на Скопје, чудно животинче си го најде својот дом. Имено, сопствениците на станот каде што се досели ова животинче, забележале дека нешто се движи низ собата, а кога виделе за што станува збор, решиле да не го бркаат. Наместо тоа, гордиот сопственик на ова несекојдневно милениче реши да го сними и да ја подели среќата со јавноста.