HomeФЕР ПЛЕЈКошаркаЧековски ново засилување во тимот на Сигал Приштина

Чековски ново засилување во тимот на Сигал Приштина

Македонскиот кошаркар Ѓорѓи Чековски повторно се враќа во Приштина по сезоната 2003/2004, откако центарот успеа да склучи договор со Сигал Приштина.

Тренер на овој тим е Марјан Илиевски кој мораше да најде замена во централната позиција за Бојан Трајковски откако одлучи дека повеќе не сака да биде дел од клубот.

Ова е потврда дека Работнички нема да се обиде да ги задржи своите играчи туку ќе се обиде да создаде тим од млади играчи кои ќе се здобијат со искуство и би биле опасна закана во сезоните што доаѓаат.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com