Thursday, May 28, 2020
HomeДЕНЕШНАСветЧарли Шин ги престави кондомите на иднината

Чарли Шин ги престави кондомите на иднината

lelo-hex-condoms

Актерот Чарли Шин кој откри дека боледува од ХИВ е портпарол и промотор на новиот вид на кондоми Lelo Hex кои се изработени од нов вид на еластичен и издржлив материјал со склопување на парчиња осумаголници кои гарантираат поголема безбедност и воопшто не може да се скинат.

Со оваа иновација актерот Шин се надева дека ќе се практикува многу побезбеден секс и ќе се спречи ширењето на сексуално преносливи болести.