HomeАНТИСТРЕСШтосноХајди Клум На „Ноќта на вештерките“ се појави со пет клонови!

Хајди Клум На „Ноќта на вештерките“ се појави со пет клонови!

hajdi-klum3

За секоја „Ноќ на вештерките“ сите со нетрпение исчекуваат да видат каков костим ќе одбере германскиот топ-модел Хајди Клум (43), но вакво нешто сигурно не сте очекувале! Атрактивната Хајди овојпат се надминала себеси – се појавила на забавата со пет клонови.

hajdi-klum1

hajdi-klum21

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com