HomeГИГА БАЈТСмартфонБрутално тестирање на „iPhone 7“! (ВИДЕО)

Брутално тестирање на „iPhone 7“! (ВИДЕО)

tumblr_odl4wtnxby1urbp8po1_1280

После бројни тестирања на кои на произведувачите воочи лансирањето им ги изложуваат паметните телефони, туку се и корисниците на „Youtube“ кои ги тестираат границите на новите модели. Корисникот на каналот JerryRigEverything го стави „iPhone 7“ на „сериозни маки“! Колку технологијата напредуваше во последните неколку години можеби најдобро зборуваат токму паметните телефони.

Земајќи во предвид дека смартфоните ги заменија имениците, агендите, распоредите, албумите со слики, фото-апаратите, музичките уреди, радио-апаратите и уште многу работи, не е чудно тоа што сакаме телефонот да ни трае долго и да биде потполно издржлив.

Токму со таа цел некои од корисниците на „Youtube“ ги жртвуваат апаратите и при тоа неретко и потполно ги уништуваат. Што се може да издржи „Matte Black“ верзијата на „iPhone 7“ погледнете во оваа видео-снимка.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com