HomeАНТИСТРЕСШтосноБрачен инает за лото довел до 1 милион долари ќар

Брачен инает за лото довел до 1 милион долари ќар

Од инает ретко произлегуваат добри работи, но тоа не важи за Гленда Блеквел од Северна Каролина која решила да купи лото тикети само за да му докаже на сопругот дека за џабе фрла пари на игри на среќа.

glenda

„Често се карав со сопругот, му велев дека само ги троши парите непотребно, но потоа морав да си ги повлечам зборовите“, изјави за медиумите Блеквел.

Тоа било доволно за да ја „побие“ својата поента, но на големо задоволство бидејќи едната грепка била добитна и носела добивка од 1 милион долари.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com