Friday, Apr 20, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаБогородица и Меџитлија затворени за сообраќај

Богородица и Меџитлија затворени за сообраќај

Граничните премини „Богородица“ и „Меџитлија“, на грчко-македонската граница, во текот на денешниот ден ќе бидат затворени за сообраќај.

„На 18.02.2016 година од 10:00 часот ГП„Богородица“ е затворен за сообраќај. На ден 18.02.2016 година во времето од 09:00 до 13:00 часот и од 17:00-21:00 часот, во целосен прекин ќе биде сообраќајот при влез и излез од Р. Грција на ГП Ники (ГП Меџитлија), поради штрајк на грчките земјоделци-(фармери)“, соопштуваат од АМСМ.