HomeФЕР ПЛЕЈАвтомобилизамBMW автомобилите ќе работат со Android апликации

BMW автомобилите ќе работат со Android апликации

BMW овозможи интеграција со Android апликациите за слушање музика Spotify, iHeartRadio, и Pandora кои ќе им бидат достапни на возачите на новата серија на BMW 7 2016 iDrive автомобили. Ова е прв чекор кон поголема присутност на Android апликациите и во наредниот период се очекува и други наслови да бидат достапни за смарт системот на BMW.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com