Sunday, Jul 5, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаBlue Band со прекрасна преработка на песната „Велам Лејди“ од Тоше Проевски

Blue Band со прекрасна преработка на песната „Велам Лејди“ од Тоше Проевски

Untitled

Бендот Blue Band е составен од 5 професионални музичари од кои двајца се од Штип, еден од Пробиштип, еден од Велес и еден од Струга но базата на бендот е во Штип кајшто се одржуваат пробите во свое сопствено студио на бендот. Приоритет на бендот се ноќните клубови.. Во моментов се спрема и првата авторска песна и ке биде објавена во блиска иднина.

Погледнете ја нивната изведба на песната „Велам” Лејди од Тоше Проевски