Thursday, Apr 26, 2018
HomeДЕНЕШНАПолитикаБлокирани три мостови во Скопје, Шарената револуција ситно одбројува

Блокирани три мостови во Скопје, Шарената револуција ситно одбројува

most-goce-delcev

Како што веќе најавија од пред некој ден, денеска „Шарените револуционери“ блокираа три мостови во Скопје: Мост Гоце Делчев, Мост Слобода и Мост Мајка Тереза (кај МАНУ).

Граѓаните од “Шарената револуција” се одлучија на блокади како јавен притисок врз власта за исполнување на нивните барања, за кои тие дадоа ултиматум да се исполнат до 18 јуни,  до тогаш остануваат само уште два дена, а за тоа потсетија со испишување на бројот 2, овој пат на мостот „Гоце Делчев“.

Фото: META